vaske og armaturer2019-01-17T13:31:44+00:00

DER ER MANGE MULIGHEDER

Omkring vasken er der hvor langt størstedelen af arbejdet i køkkenet foregår. Derfor er det givtigt at gøre dig nogle overvejelser i forhold til hvordan du arbejder omkring din vask. Dette kan hjælpe dig med at afgøre om en enkel vask, en dobbeltvask eller en vask med aflægningsplads vil være den bedste løsning i dit køkken. Du bør også overveje om du ønsker en underlimet vask, hvor rengøring er nemmere gjort ved at der ikke er en kant fra vask til bordplade, eller om det billigere alternativ med en ilægningsvask er at foretrække.

slider_vaske
slider_vaske_02
slider_vaske_03

OVER 36 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).