OM NYGAMMELT KØKKEN

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. I 2012 indgik vi et partnerskab med det danske firma Scandoor, som er vores leverandør af folielåger.

VORES VISION OG MISSION

Vores vision er, at blive Danmarks foretrukne valg til renovering og udskiftning af facader på eksisterende køkkener samt badeværelser, garderober m.v.

For at opnå vores langsigtede mål, så er det er vores mission, at kunne levere en samlet renoveringsløsning af høj standard baseret på tidssvarende design med låger, hængsler, greb samt evt. andet inventar. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at skifte design af køkken med kortere frekvens end tidligere, idet prisen er væsentligt lavere og ombygningsperioden er minimeret.

DANMARKS STØRSTE UDVALG

Vi er stolte af af være det køkkenrenoveringsfirma i Danmark med det største udvalg indenfor lågetyper og bordpladetyper. Vi leverer låger i fem forskellige materialer og bordplader i over otte forskellige materialer – og herunder forefindes et utal af designmuligheder.

Vi sætter store krav til vores leverandører i forhold til kvaliteten og udvalget af varer. Alle vores leverandørerer fra Norden, dette sikrer os en hurtig og effektiv kommunikation.

PRISGARANTI

For at understøtte vores mission indførte vi i 2011 prisgaranti. Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver.

Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).