OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og på bedste vis forsøgt at give et fyldestgørende svar herpå. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, sende os en mail eller ringe til os på 38 79 16 14.

Ja, vores showroom på Amager har åbent hver mandag til onsdag fra 11.00 til 16.00 samt den første lørdag i hver måned fra 10.00-13.00. Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i åbningstiden, vi er altid klar til at tage en god køkkensnak med dig – du behøver ikke booke tid.

Vi anbefaler at man med sin telefon eller tablet tager nogle billeder af køkkenet, så antal låger, skuffefronter mv. fremgår. Herudfra kan vi give et estimat på hvad en køkkenrenovering vil koste dig.

Vores konsulenter kommer på besøg og giver et gratis og uforpligtende tilbud på en køkkenrenovering på hele Sjælland, Lolland og Falster. Kontakt os på 38 79 16 14 og book et konsulentbesøg.
Nej, det er både gratis og uforpligtende.
Priserne varierer meget grundet flere ting. For det første er der mange forskellige materialer at vælge imellem, og de forskellige materialer varierer en del i pris. For det andet varierer antallet af låger og skuffer samt størrelse af bordplader meget fra køkken til køkken.

Gennemsnitsprisen i 2015 lå mellem 25.000,- og 35.000,-

Nygammelt Køkken er en ordreproducerende virksomhed, men andre ord fremstiller vi udelukkende køkkenlåger, bordplader mv. på mål som er tilpasset det specifikke køkken.

Vores betalingsbetingelser er derfor følgende:
Der skal indbetales et aconto beløb svarende til 25% af købsaftalens totalbeløb inden produktionen går i gang.
De resterende 75% forfalder på monteringsdagen, hvor montøren medbringer en faktura, hvor restbeløbet står udspecificeret.

Nygammelt Køkken kan i samarbejde med Ikano Bank tilbyde en attraktiv finansiering af dit nye køkken, bryggers, bad eller garderobe.
Læs mere om lånemuligheder

Ja, det skal man. Skabene skal tømmes og låger samt hængsler skal være afmonteret inden montøren kommer, medmindre det er aftalt at Nygammelt Køkken forestår afmonteringen. Skuffer skal være tømte, men vores montør sørger for at afmontere skuffernes glideskinner mv. inde i skabet. Hvis bordpladen skal udskiftes, så skal blandingsbatteri og afløb fra vask være afmonteret inden vi kommer, vi afmonterer bordpladen. (Du har også mulighed for at købe en VVS-løsning gennem os, så står vi for koordineringen med VVS’eren).

Vores køkkenkonsulent vil gennemgå alle ovenstående detaljer med dig, når vi besøger dig, da nogle ting vil variere alt afhængigt af renoveringens omfang og køkkenets udformning.

Selve monteringen tager oftest 5-6 timer, men kan tage længere såfremt noget ‘driller’ eller der er mange skabe, skuffer mv.

Omkring 90% af alle vores køkkenrenoveringer er overstået på én dag. Konsulenten kan som regel give et estimat over forventet tidsforbrug, når der afgives tilbud ude hos dig.

Nej, det gør vi ikke. Vi producerer nye låger til dit køkken, bad eller garderobe. Alle låger, skuffefronter mv. bliver produceret efter mål der passer til de eksisterende elementer.
Ja, vi anbefaler oftest, at man udskifter de gamle skuffer til nye, når man får skiftet fronter. De gamle skuffer er ofte blevet lidt skæve efter lang tids intensiv brug, og er derfor svære at rette ind efter nye skuffefronter. Vi kan selvfølgelig også opdatere køkkenets indretning i forhold til skuffer. I nyere køkkener ser man ofte at underskabene i højere grad består af skuffer end skabslåger, dette er selvfølgelig fordi at ens gryder, konserves mv. er lettere tilgængelige i skuffer end i skabe.
Ja, det kan du sagtens. Udgangspunktet for en renovering er dog at du er tilfreds med køkkenets overordnet indretning, men skulle der være skabe som er beskadigede, eller skulle du ønske at ændre noget i forhold til skabene eller bare udvide med nogle skabe, så kan vi sagtens klare den opgave.
Ja, det kan man i princippet godt. Næsten alle fronter patinerer dog lidt med tiden, derfor vil der som oftest være en større eller mindre nuanceforskel i farverne, selvom man vælger identiske låger. Generelt anbefaler vi at man skifter alle lågerne samtidig. Hvis du kun ønsker at udskifte enkelte låger eller supplerer, så anbefaler vi at du besøger vores showroom og tager en af dine fronter med, her har vi muligheden for at sammenligne med alle tilgængelige farver, kanter og profiler.
I dag ses det meget ofte, at vores kunder ønsker en underlimet vask, hvor der ikke er en overkant mellem vask og bordplade. Underlimningen skal foretages på fabrik, og vi leverer derfor bordplader med underlimede vaske som en del af vort sortiment. Såfremt man ikke ønsker vasken underlimet, kan man med fordel ofte selv indkøbe vasken via mange af de kampagnetilbud der køres i byggemarkeder og lignende.
Nej, vi hverken leverer eller installerer hårde hvidevarer. Vores valg skyldes blandt andet at konkurrencen indenfor hvidevarebranchen i dag er så hård, at det kræver meget store indkøb for at holde prisen nede på produkterne, hvilket vi ikke kan konkurrere med. Vi tilpasser naturligvis vore køkkener til kundens valg af hårde hvidevarer.