BLIV FRANCHISETAGER

Bliv en del af Nygammelt Køkken og få adgang til et gennemprøvet og velfungerende koncept. Nygammelt blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber.

Vores vision er, at blive Danmarks foretrukne valg til renovering og udskiftning af facader på eksisterende køkkener samt badeværelser, garderober m.v. For at opnå vores langsigtede mål, så er det er vores mission, at kunne levere en samlet renoveringsløsning af høj standard baseret på tidssvarende design med låger, hængsler, greb, bordplader samt evt. andet inventar. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at skifte design af køkken med kortere frekvens end tidligere, idet prisen er væsentligt lavere og ombygningsperioden er minimeret.

baggrundtekst-nygammelttekst-franchisetagertekst-distrikterprik-nordjyllandtekst-nordjyllandprik-midtjyllandtekst-midtjyllandprik-soenderjyllandtekst-soenderjyllandprik-fyntekst-fynprik-lollandfalstertekst-lollandfalsterfranchise-side-byerne

Er du god til at sælge eller god til at montere, og ønsker du et job som giver udbytte når der lægges kræfter i det? Så kan det være at blive franchisetager i Nygammelt Køkken er noget for dig.

Vi søger franchisetagere på Lolland/Falster, Fyn, Nordjylland, Midtjylland og Sønderjylland.

Ønsker du at vide mere kan du kontakte Frank Toepfer via mail.

Som franchisetager vil du deltage i et opstartskursus, hvor du vil blive udrustet med alt den viden, som skal til få at få succes. Læs mere herom i nedenstående.

Håndbog

læs mere
Håndbogens hovedformål er at vejlede, hjælpe og guide dig som franchisetager, således at du kan opnå en fornuftig indtjening til dig og din virksomhed.

Produktkendskab

læs mere
Du vil få en grundig gennemgang af vores produktsortiment, således du kan informere kunder om produktgruppers brugsegenskaber, anvendelse og vedligeholdelse.

Økonomi

læs mere
Du vil få en grundlæggende indføring i virksomhedens økonomiske styring, herunder på budgettering og budgetudarbejdelse.

Markedsføring

læs mere
Du vil blive introduceret til Nygammelt Køkkens markedsføringsstrategi. Vi vil samtidig indgå i en dialog omkring din lokale markedsføring. Med en god markedsføringsplan når du dine målgrupper, øger din kundebase og forbedrer i sidste ende din bundlinje.

Kundebookning

læs mere
Den første kundekontakt er et af de vigtigste trin i processen. Du vil blive oplært i, hvordan du bedst får kunden med videre i processen.

Kundebesøg

læs mere
Du vil få en grundig indføring i alle de aspekter som der skal tages højde for, når der gives tilbud ude hos kunden.

Opmåling/bestilling

læs mere
Vi vil gennemgå opmålingsprocessen samt de gængse faldgrupper der særligt eksisterer i forbindelse med køkkenrenoveringer. Du vil endvidere blive oplært i vores bestillings- systemer samt bestillingsprocedurer.

Montering

læs mere
Den overordnede monteringsprocedure gennemgås. Samtidig vil rutiner og særlige aspekter omkring køkkenrenoveringer blive gennemgået.

Kender du nogle som ville være interesseret i at blive franchisetager, så del denne mulighed med med dem.