Udskiftning af køkkenlåger

Det kan være både dyrt og tidskrævende, når man beslutter sig for at få nyt køkken, eller hvis man får foretaget en køkkenrenovering. Det er dyrt, da man både skal bruge hænder, tid og kræfter, når det gamle skal rives ned, og igen, når det nye i stedet skal sættes op.

Men vidste du, at man godt kan få et nyt køkken, uden at man behøver rive det gamle ned? Hos Nygammelt Køkken er vi eksperter i køkkener, køkkenlåger og smarte løsninger. Vi er eksperter i at give dit køkken en makeover, der er så gennemført, at det faktisk næsten er, som havde du fået et helt nyt køkken. Alt sammen nemt og enkelt, og uden at det koster dig en formue. Faktisk behøver du blot udskifte dine køkkenlåger, for at give dit køkken det løft det behøver.

Nemt at finde mål der passer med låger efter mål

Hos Nygammelt Køkken kan du være sikker på at finde låger, der passer til dit køkken uanset producent. Hos os laver vi nemlig køkkenlåger efter mål. . Det betyder, at du med sikkerhed vil få låger, der passer som fod i hose i dit køkken. Siden 1985 har vi arbejdet på denne måde. Faktisk var vi den første virksomhed i Danmark, der kunne indføre denne form for køkkenrenovering. Lige siden har vi arbejdet for vores mærkesag, der er at totalrenovere køkkener til både private, institutioner, virksomheder og boligselskaber.

Gør dit køkken personligt med forskellige udtryk

Hos Nygammelt Køkken kan du finde et væld af forskellige låger og materialer. For eksempel vores laminatlåger, der er slidstærke og robuste, men samtidigt nemme at holde og rengøre. Laminatlågerne findes i et væld af farver, så du kan præge dit køkken lige som du ønsker. Laminaten er overlamineret. Det betyder, at den ligger hen over lågens trækant, og dermed gør lågen ekstra hårdfør. Vælger man en glat laminatlåge, får de ensfarvet, hvor siderne vil have påsat laminatkant i samme farve som resten af lågen. Vælger man derimod en grebsfri låge, vil kanterne og gribelisten altid være af træ.

Måske er du mere til folielåger, og det finder du også hos Nygammelt Køkken. Vores folielåger består af en MDF-plade, der er pålagt en kraftig folie. Denne låge er også praktisk, samt prisvenlig og slidstærk. Tag et kig på vores hjemmeside og find netop din favotirlåge.

udskiftning af køkkenlåger

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.