Renovering af køkken

Når du vælger en køkkenrenovering hos Nygammelt Køkken, er det ikke en renovering i sin klassiske forstand, men resultatet er det samme og er tilmed en billigere løsning. Hos Nygammelt Køkken har vi specialiseret os i at lave køkkenlåger og skabslåger efter mål. Det betyder, at du frit kan vælge mellem alle vore materialer, uden at være bekymret for, om netop dette materiale kommer i de mål, som du har brug for – for det gør de!

Nu tænker du måske, at der så er tale om et lille udvalg, siden vi kan lave alt efter mål, men faktisk har vi i Nygammelt Køkken Danmarks største udvalg af materialer, så der er med garanti også noget, der passer perfekt til dine køkkendrømme.

Gå på opdagelse på hjemmesiden

På vores hjemmeside har vi samlet vores materialer i et billedgalleri, samt en håndfuld eksempler på før og efter-billeder, der giver et rigtig godt indtryk af, hvad en køkkenrenovering hos Nygammelt Køkken kan gøre for dig og din køkkendrøm.

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 38 79 16 14. Du kan også sende os en mail på info@nygammelt.dk/new

renovering af køkken

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.