Renovering af gammelt køkken

Kender du til Nygammelt Køkken? Måske ikke endnu, men hvis du går og drømmer om en renovering af gammelt køkken, er det på tiden du hører om os. Som navnet antyder, er vi nemlig eksperter i at lave nye køkkener af dit gamle køkken. Men hvordan gør man lige det, tænker du måske?

De fleste mennesker tænker ’nedrivning’, når man taler om renovering af gammelt køkken. Men hos os, er et nyt køkken ikke nødvendigvis lig med en nedrivning af det gamle. Vi mener nemlig ikke, at du nødvendigvis behøver skifte hele dit køkken, men derimod blot udskifte dine køkkenlåger.

Pust nyt liv i dine køkkendrømme

Hos Nygammelt Køkken laver vi både skabslåger og køkkenlåger på mål. Vi har Danmarks største udvalg af materialer, og det gør det derfor kun endnu nemmere at finde de låger, der passer netop dig og dine drømme for dit køkken. En køkkenrenovering hos os er næsten som at få et nyt køkken. Vi garanterer i al fald, at det er sådan det færdige resultat kommer til at se ud.

På vores hjemmeside kan du finde meget mere information, kigge nærmere i vores galleri og se eksempler på andre køkkendrømme, der er blevet ført ud i livet og som er endt i et flot resultat med vores før og efter billeder.

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 38 79 16 14. Du kan også sende os en mail på info@nygammelt.dk/new

renovering af gammelt kokken

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.