Nye låger til gamle skabe

Trænger dit køkken efterhånden til en overhaling? Ligesom vi selv bliver ældre, gør vores stil og præferencer det også. Det vi engang syntes var nyt og smart, bliver med tiden noget gammelt, vi gerne vil lave om. Men når det kommer til køkkener, kan renovering og fornyelse hurtigt blive en dyr affære.

Hos Nygammelt Køkken har vi et god bud på en løsning. Vi er nemlig specialister i køkken makeover til fordelagtige priser. Vi har siden 1985 specialiseret os i nye låger til gamle skabe, forstået på den måde, at vi har designet køkkenlåger på mål, så mange danskere har kunne få en billig køkkenrenovering, fremfor et nyt køkken. Der kan være flere fordele ved at forny sit køkken på denne måde, og hos Nygammelt kan vi give dig vores egen top 3:

  • Spar penge: Vælger du en køkkenrenovering, kan du spare mellem 40-60%, fremfor hvis du skulle have et helt nyt køkken.
  •  Spar tid: Hvor et nyt køkken typisk vil tage 3-5 uger at få istandsat, klarer vi en renovering blot på én enkelt dag.
  •  Skåner miljøet: Du gør noget godt for miljøet, da de fungerende elementer genbruges.

Låger og designs efter dine ønsker

Det smarte ved at handle med os er også, at du ikke behøver gå på kompromis, fordi du har kastet din kærlighed på nogle låger, der ikke passer til dit køkken. Tit skal låger være af samme producent som resten af køkkenet, da greb og kanter ellers ikke vil passe sammen. Men hos Nygammelt Køkken laver vi skabslåger efter mål, så du kan få lige den type låger du går og drømmer om til dit køkken. Desuden har vi Danmarks største udvalg, så du vil med garanti kunne finde nogle, der passer til dit køkken og din personlige stil. Der kan derfor også være fordele ved at vælge Nygammelt som din leverandør. Selv har vi også en top 3 hertil:

  •  Vores erfaring: Siden 1985 har vi udført professionelle køkkenrenoveringer for mange tilfredse kunder.
nye låger til gamle skabe

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.