Nye køkkenlåger til gammelt køkken

At renovere et køkken kan være en dyr og tidskrævende affære. Mest fordi alt det gamle skal pilles ned og det nye sættes op. Men det er ikke altid, at et nyt køkken er ensbetydende med, at man udskifter alt. Hos Nygammelt Køkken er vi eksperter i at puste nyt liv i dit gamle køkken, uden at det koster en formue. Du behøver nemlig kun at udskifte dine køkkenlåger, for at give dit køkken en makeover, der kan ses.

Nygammelt Køkken laver nemlig køkkenlåger efter mål. Det har vi gjort siden 1985, og var faktisk også den første virksomhed i Danmark, der indførte denne form for køkkenrenovering. Lige siden har vi arbejdet for vores mærkesag, der er at totalrenovere køkkener til både private, institutioner, virksomheder og boligselskaber.

Danmarks største udvalg af låger

Vi har en vision om at blive danskernes foretrukne valg, når det kommer til renovering og udskiftning af facader i deres køkkener, badeværelser og garderober. Med en vision som denne har vi derfor også sikret os, at vi har Danmarks største udvalg indenfor lågetyper og bordpladetyper. Vi leverer låger i hele fem forskellige materialer og bordplader i otte forskellige. Herunder er der naturligvis også et utal af designmuligheder.

Hvis man vil være Danmarks foretrukne valg, kræver det først og fremmeste at man sætter store krav. Ikke kun til virksomheden, men også til vores produkter og leverandører, så vi altid sikrer vores kunder, at de får den bedste kvalitet og det bredeste udvalg af varer. Alle vore leverandører findes i Norden, hvilket altid garanterer os en hurtig og effektiv kommunikation.

Hvad der yderligere understøtter vores vision, er vores prisgaranti. Vil vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma, og derfor matcher vi prisen på vores konkurrenters tilbud.

img_3904

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.