Løse køkkenlåger

Har du også luret fidusen ved at udskifte dine køkkenlåger, fremfor at udskifte hele køkkenet. Hvis man skal have nyt køkken kan det hurtigt blive en dyr affære, for slet ikke at snakke om et tidskrævende projekt. Men lykken er ikke altid en lang og smådyr proces, selvom man ender med et godt resultat. Af og til kan der være måder, hvorved man kan opnå et ligeså godt resultat, på den halve tid og til den halve pris – hvis ikke endnu mindre.

Hos Nygammelt Køkken er vi eksperter i at puste liv i dit gamle køkken, uden at det koster dig en formue. Med vores hjælp behøver du nemlig kun, at udskifte dine køkkenlåger, for at give dit køkken en makeover, så det kan komme til at lige det køkken du drømmer om. Hos Nygammelt Køkken kan du nemlig købe løse køkkenlåger.

Forny dit gamle køkken med en makeover

Løse køkkenlåger, hvad skal det nu sige? Kort fortalt betyder det, at vi i vores virksomhed kan tilbyde dig køkkenlåger efter mål. Her er der altså tale om løse køkkenlåger, speciallavet, så de passer til netop de mål, der er på dine skabe i dit køkken. Faktisk har det været muligt siden 1985, hvor vi var den første virksomhed i Danmark, der indførte denne form for køkkenrenovering.

Lige siden har vi arbejdet for vores mærkesag, der er at totalrenovere køkkener til både private, institutioner, virksomheder og boligselskaber.

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 38 79 16 14. Du kan også sende os en mail på info@nygammelt.dk/new

løse køkkenlåger

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.