Køkkenlåger

Hos Nygammelt Køkken har vi en vision om, at blive det navn, som danskerne tænker på, når det kommer til køkkenfornyelse og renovering. Hvad enten der er tale om en køkken makeover , eller en mindre udskiftning i facaden på dine skabslåger , vil vi genre være det foretrukne valg.

Når det kommer til renovering af gammelt køkken, får de fleste allerede ondt i pengepungen, ved tanken om hvad sådan et projekt kan komme til at koste. Men hos Nygammelt Køkken kan du sagtens få dit køkken til at ligne en million, men stadig kun betale for et lavpriskøkken. Det er nemlig nemt at lave en køkkenfornyelse, hvis alt man skal skifte er de gamle skabs låger med nye køkkenlåger.

Siden 1985 har vi specialiseret os i at lave køkkenlåger efter mål, så vores kunder altid kunne være sikre på at få netop de låger de fandt mest passende til deres køkkener, uden at skulle gå på kompromis med målene eller designet i deres nuværende køkken. Det skal være nemt for alle at få det køkken de drømmer om og hos Nygammelt Køkken kan du bare drømme løs. Foruden specialdesignede låger, har vi også Danmarks største udvalg af låger.

Sådan sikrer vi dig den bedste kvalitet

Med en vision om at blive Danmarks bedste, har vi selvfølgelig taget de nødvendige forholdsregler for at leve op til visionen. Med Danmarks største udvalg indenfor lågetyper og bordpladetyper kan vi levere låger i hele fem forskellige materialer og bordplader i otte. De har naturligvis alle et utal af forskellige designmuligheder.

For at få et udvalg som vores, kræver det først og fremmest at man sætter store krav. Ikke blot til sig selv som virksomhed, men også til vores produkter og leverandører. Kun på denne måde, mener vi, at vi kan sikre vores kunder den bedste kvalitet og det største udvalg.

Alle vore leverandører findes i Norden, hvilket altid garanterer os en hurtig og effektiv kommunikation.

For yderligere at understøtte vores vision, har vi indført prisgaranti. Det betyder, at vi altid matcher prisen på konkurrenternes tilbud, så vi kan holde fast i vores kernesag, om at blive Danmarks foretrukne.

køkkenlåger

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.