Køkkenfornyelse

Hos Nygammelt Køkken har vi mange kunder, der taler om køkkenrenovering. En renovering er ofte noget som folk forbinder med nedrivning eller på anden vis omrokering eller ødelæggelse af noget gammelt, for at lave plads til noget nyt. Men hos os har vi et slogan, der går på at du ikke behøver skifte dit køkken, men i stedet kun skifte dine køkkenlåger. Her foretrækker vi at tænke på det som en køkkenfornyelse, fremfor en renovering. For hos os handler det i langt større grad om at skabe en køkkenfornyelse, der batter fremfor at lave noget helt nyt. Hvis ens køkken ellers er funktionelt, men blot mangler det rigtige udtryk er der mange penge at spare, ved for eksempel at alliere sig med en virksom som Nygammelt Køkken. Siden vores opstart har vi været kendt for at producere og levere køkken og skabslåger efter mål. Det betyder, at du kan vælge lige den type låge, der passer godt til dit køkken, uden at være afhængig af, om den passer til målene fra producenten.

Få dit drømmekøkken til den halve pris

Foruden det, at vi kan levere alle låger på mål, er der endnu en gode ved at skabe din køkkenfornyelse med hjælp fra Nygammelt Køkken. Vi har nemlig også Danmarks største udvalg. Dette gælder både materialer, farver og designs. Du har derfor alle muligheder og de bedste odds for at finde lige netop den type låger, der passer perfekt til din køkkendrøm.

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 38 79 16 14. Du kan også sende os en mail på info@nygammelt.dk/new

køkkenfornyelse

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.