Køkkenbordplade

Hos Nygammelt køkken er vi ekspert i køkkenfornyelse og køkkenrenovering af en helt særlig slags. Hvor mange mennesker forbinder fornyelse og renovering med nedrivning og store regninger, forbinder vi det med vores motto, der kort og godt handler om, at man kan forny i stedet for at smide bort. Dette gælder både skabe og låger, som vi laver på mål, så de passer lige til netop dit køkken, men det gælder også bordplader, samt vaske og armaturer.

Vi gør det nemt at få ny bordplade

Når det kommer til valget af køkkenbordplade, er der mange aspekter, der spiller ind. Der skal blandt andet tages stilling til, hvilken type materiale, der vil passe bedst i forhold til både pris, slidstyrke, vedligeholdelse og det visuelle udtryk for en køkkenbordplade i dit køkken. Her har Nygammelt Køkken mere end 30 års erfaring, der kan komme dig til gode, hvis du står og mangler hjælp til valg af netop en bordplade der passer netop til din køkkendrøm.

Vi har et team af dygtige konsulenter, der gerne kontakter dig og indgår i en dialog med dig omkring dine ønsker, samt dit budget til projektet og som kan guide dig til den bedst mulige løsning for netop dig og dit hjem.

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 38 79 16 14. Du kan også sende os en mail på info@nygammelt.dk/new

køkkenbordplade

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk/new.