Skal man selv stå for noget arbejde?

Ja, det skal man. Følgende praktiske ting skal være klargjort inden vores montør kommer og monterer køkkenlåger mv.: Skabene skal tømmes og låger samt hængsler skal være afmonteret, medmindre det er aftalt at Nygammelt forestår afmonteringen. Skuffer skal være tømte, men Nygammelt sørger for at afmontere skuffernes glideskinner mv. inde i skabet. Hvis bordpladen skal [...]

Hvad koster en renovering i gennemsnit?

Priserne varierer meget grundet flere ting. For det første er der mange forskellige materialer at vælge imellem, og de forskellige materialer varierer en del i pris. For det andet varierer antallet af låger og skuffer samt størrelse af bordplader meget fra køkken til køkken. Gennemsnitsprisen i 2015 lå mellem 25.000,- og 30.000,-

Hvor lang tid tager en renovering normalt?

Selve monteringen tager oftest 5-6 timer, men kan tage længere såfremt noget 'driller' eller der er mange skabe, skuffer mv. Omkring 90% af alle vores køkkenrenoveringer er overstået på 1 dag. Konsulenten kan som regel give et konkret estimat over forventet tidsforbrug, når der afgives tilbud ude hos kunden.

Leverer og installerer I hårde hvidevarer?

Nej, vi hverken leverer eller installerer hårde hvidevarer.Vores valg skyldes blandt andet at konkurrencen indenfor hårde hvidevarer branchen i dag er så hård, at det kræver meget store indkøb for at holde prisen nede på produkterne, hvilket vi ikke kan konkurrere med. Vi tilpasser naturligvis vore køkkener til kundens valg af hårde hvidevarer.

Kan man få nye (eller flere) skuffer?

Ja, vi anbefaler oftest, at man udskifter de gamle skuffer til nye, når man får skiftet fronter. De gamle skuffer er ofte blevet lidt skæve efter lang tids intensiv brug, og er derfor svære at rette ind efter nye skuffefronter. Vi kan selvfølgelig også opdatere køkkenets indretning i forhold til skuffer. I nyere køkkener i [...]

Kan man supplere med enkelte låger, der passer til de eksisterende?

Ja, det kan man i princippet godt. Næsten alle fronter patinerer lidt med tiden, derfor vil der som oftest være en større eller mindre nuanceforskel i farverne, selvom man vælger identiske låger. Generelt anbefaler vi at man skifter alle lågerne samtidig. Hvis du kun ønsker at udskifte enkelte låger eller supplerer, så anbefaler vi at [...]

Renoverer I de eksisterende låger?

Nej, det gør vi ikke. Vi producerer nye låger til dit køkken, bad eller garderobe. Alle låger, skuffefronter mv. bliver produceret efter mål der passer til de eksisterende elementer.

Hvilke områder kører jeres konsulenter i?

Vores konsulenter kommer på besøg og giver et gratis og uforpligtende tilbud på en køkkenrenovering på hele Sjælland, Lolland, Falster, Fyn, Trekantsområdet og Sønderjylland. Kontakt os på 38 79 16 14 og book et konsulentbesøg.

OVER 38 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).
Go to Top