Skabslåger på mål2019-01-17T13:31:40+00:00

Skabslåger på mål

Nygammelt Køkken er en virksomhed, der har mange års erfaring med at friske gamle køkkener op, så de kommer til at ligne nye. Vi er specialister i, at producere skabslåger på mål af høj kvalitet. Mange mennesker tror fejlagtigt, at man kun kan købe nye køkkenlåger, hvis de er i samme mærke som resten af køkkenet. Det kan vi heldigvis fortælle, slet ikke er tilfældet. Hos Nygammelt Køkken er vi leveringsdygtige i skabslåger på mål til næsten alle køkken mærker. Vi har en ekstra force, da vi har egen produktion på vores store fabrik i Jylland.

Skabslåger på mål efter dine ønsker

Hvad enten det er dit køkken, dit badeværelse, eller måske dit bryggers, der trænger til en makeover, kan Nygammelt Køkken hjælpe dig med at føre dine renoveringsdrømme ud i livet. På vores hjemmeside kan du blive meget klogere på vores materialer, farvevalg og meget andet. Du kan også kontakte en af vores konsulenter ved at ringe til os på tlf: 38 79 16 14, eller sende os en mail på infonygammelt.dk

skabslåger på mål

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via Phone: +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til E-mail:
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).