Nye køkkenlåger2019-01-17T13:31:40+00:00

Nye køkkenlåger

I dag er det muligt at få helt nye køkkenlåger, uden at udskifte hele køkkenet, hvilket forvandler køkkenet til et helt nyt look. I daglig dagen, bliver køkkenlåger udsat for meget, og derfor garantere vi hos nygammeltkøkken at vores nye køkkenlåger i top kvalitet, som er smudsafvisende, og som kan tåle at blive rengjort i mange år.

Nye køkkenlåger i top kvalitet

For at et køkken, og specielt køkkenlågerne kan holde i mange år, er det vigtigt at købe nye køkkenlåger i en ordentlig kvalitet. Nygammeltkøkken leverer kun nye køkkenlåger i første klasses kvalitet, til meget fornuftige priser!

nye køkkenlåger

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).