Køkkenlåger efter mål2019-01-17T13:31:40+00:00

Køkkenlåger efter mål

Med mange års erfaring i at frisk et gammelt og trist køkken op, har vi specialiseret os i at producerer kvalitets køkkenlåger på mål. Køkkenlåger på mål giver mulighed for at få nye flotte skabs og køkkenlåger i helt nye farver. Ved at udskifte lågerne, og få lavet køkkenlåger efter mål, garanterer man sit eksisterende køkken mange år fremadrettet.

Alle køkkenlåger efter mål

Hos nygammeltkøkken kan vi lave alle køkkenlåger efter mål. Det kan også være bryggerset som trænger til at blive friske op med nye køkkenlåger efter mål. Kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak om muligheder for køkkenlåger efter mål.

køkkenlåger efter mål

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).