køkkenlåger2021-03-17T14:36:22+00:00

DER ER ET UTAL AF MULIGHEDER

Valg af låger er altafgørende for køkkenets udseende. Vi har Danmarks største udvalg af køkkenlåger, så uanset hvilke låger du ønsker, kan du finde det i vores sortiment. Vores konsulenter indgår i en dialog med dig omkring ønsker, budget mv. og guider dig til den bedst mulige løsning for dig og dit hjem.

kokken-slider-1
kokken-slider-2
kokken-slider-3
kokken-slider-4
kokken-slider-5
slider1

links:   folie   Ι   laminat  I micro laminat Ι  malede   Ι  finer   Ι  linoleum   Ι  læder   Ι  vedligeholdelsesvejledning

OVER 36 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).