Skabslåger køkken2019-01-17T13:31:40+00:00

Skabslåger køkken

Er du ked af dit køkken? Så er du med garanti blot en blandt mange. Der er nemlig rigtig mange mennesker, der i al hemmelighed går rundt og drømmer om et nyt køkken. Men som de fleste også ved, kan drømme være rigtig dyre, særligt drømmen om et nyt køkken.

en hos Nygammelt Køkken behøver drømmende ikke forblive i fantasien. Vi har mange års erfaring med at forny gamle køkkener, så de står lige så skarpt som hvis de var nye.

Det handler om de rigtige låger

Der, hvor Nygammelt Køkken skiller sig ud, er ikke blot i budgettet. Vi ser nemlig ingen grund til, at du udskifter hele dit køkken, hvis det ellers er funktionelt, men blot trænger til en kærlig hånd og en opfriskning. Hele hemmeligheden handler om skabslåger køkken. Alene ved at udskifte disse, har du et køkken, der syner ganske nyt. Vi har endda alle vores låger på mål, så du kan finde præcis din favorit, og være sikker på, at de vil passe i netop dit køkken.

skabslåger køkken

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).