Skabs låger2019-01-17T13:31:40+00:00

Skabs låger

Nogle mennesker vælger nybyggeri, når de gerne vil flytte i hus. Mange kan godt lide ideen om, at flytte ind i noget, hvor ingen andre har boet før, og hvor man selv kan sætte sit præg på tingene. Andre mennesker vil hellere have et hus, der har nogle år på bagen. Gamle huse har mere sjæl, hører man ofte som et argument. Men hvad siger folk egentlig, når det kommer til køkkener? Gamle køkkener har selvfølgelig masser af sjæl, men det er som om at flere hælder til ideen om et nyt køkken end ideen om et gammelt. Hos Nygammelt Køkken kan du dog få begge. Og hvordan er det så muligt, spørger du måske dig selv?

Gammel sjæl med nyt udtryk

Hos Nygammelt Køkken er vi eksperter i at beholde sjælen i de gamle, samtidigt med at vi tilføjer et nyt twist til dit køkken. Vores slogan er nemlig, at du ikke behøver skifte køkkenet, men blot dine skabs låger, for at få et “nyt” køkken.

Skabs låger

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).