Nye skabslåger2019-01-17T13:31:40+00:00

Nye skabslåger

Hos Nygammelt ved vi, at det aller smarteste, når det kommer til renovering er, at man ikke nødvendigvis behøver rive noget ned, før end man kan tale om at noget gammelt er blevet erstattet med noget nyt. Faktisk skal der ikke særligt meget til, før end et gammelt køkken kan komme til at fremstå som nyt. Vi ved, at det kan være en dyr affære, hvis man går og leger med ideen om at få nyt køkken, men vi ved også, at det på det nærmeste er mirakuløst, hvad der kan gøres med nye skabalåger.

Få en køkkenmakeover i dag

Tit og ofte er gamle køkkener fuldt funktionelle, men deres udtryk er “forældet” og passer måske ikke med de ideer man har om hvordan ens personlige køkken skal se ud. Hos Nygammelt kan vi vise dig, hvad nye skabslåger kan gøre for dit køkken, og hvordan du kan spare en formue ved blot at vælge en køkkenmakeover, fremfor et helt nyt køkken.

 

Nye skabslåger

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).