Køkkenrenovering2019-01-17T13:31:40+00:00

Køkkenrenovering

Hvad tænker du på, når du hører ordet renovering? Langt de fleste tænker at noget skal rives ned, at det kommer til at støve og at det er et stort arbejde. I mange tilfælde har de ret. Men hos Nygammelt Køkken behøver køkkenrenovering ikke nødvendigvis at betyde, at man river noget ned. Her har vi nemlig mere fokus på at skifte noget ud. Derfor er vores motto også ”Skift ikke dit køkken – skift dine køkkenlåger”.

En køkkenrenovering hos os er næsten som at få et nyt køkken. Vi garanterer i al fald, at det er sådan det færdige resultat kommer til at se ud. Her har vi låger efter mål, og selvom det er noget at det aller smarteste ved vores forretning, har vi endnu en trick i ærmet. For udover at vi kan tilpasse alle køkkenlåger til netop de mål du har brug for, har vi også Danmarks største udvalg. Det betyder, at du kan få lige de låger du går og drømmer om.

Moderne køkkenrenovering koster ikke en bondegård

På vores hjemmeside kan du finde meget mere information, samt et galleri, der viser alle vore mange fine materialer og muligheder for at gøre din køkkendrøm til virkelighed. Du kan også finde før og efter billeder, der er en god indikator for, hvad du egentlig kan forvente.
Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 38 79 16 14. Du kan også sende os en mail på info@nygammelt.dk

køkkenrenovering

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).