Køkkenlåger på mål2019-01-17T13:31:40+00:00

Køkkenlåger på mål

Mange tror fejlagtigt at man skal købe sine nye køkkenlåger i det samme mærke køkkenet er i. Det er selvfølgelig ikke korrekt. Nygammeltkøkken laver mange køkkenlåger på mål til næsten alle køkken mærker. Vores force ligger i vores egen produktion, på vores fabrik i Jylland.

Flotte køkkenlåger på mål

Nye køkkenlåger på mål, leveres i de flottes kvaliteter i valgfrie farver. Ved at tage en snak med en af vores veluddannet konsulenter, kan vi guide dig/jer igennem til den rigtige løsning af køkkenlåger efter mål.

Vi står klar mandag-fredag til at tage imod jer i vores flotte showroom i Kastrup.

køkkenlåger på mål

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).