Køkken låger2019-01-17T13:31:40+00:00

Køkken låger

Hos nygammeltkøkken er vi specialister i at friske et ældre og slidt køkken op med ny flotte køkken låger.

Mange tror fejlagtigt, at hele køkkenet skal udskiftes, hvis det skal friskes op. Ofte fungere skaber og skuffer ganske udmærket, og det vil også være en langt billigere løsning at skifte køkken låger.

Nygammeltkøkken har igennem mange år, rådgivet og monteret nye køkken låger på eksisterende køkken, så køkkenet fremstår nyt og moderne.

Showroom med køkken låger

Som kunde hos os, vil det være muligt at se vores store udvalg i vores showroom på Amager, hvor vi giver en seriøs faglig vurdering.

Ønsker du/i en vurdering af jeres muligheder, kan vi kontaktes uforpligtende på telefon:

 

køkken låger

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).