Billige skabslåger2019-01-17T13:31:40+00:00

Billige skabslåger

Hos Nygammelt har vi Danmarks største udvalg af køkkenlåger i forskellige materialer. Vi går efter ideen om, at du ikke behøver udskifte hele dit køkken, men blot dine køkkenlåger, for at få dit køkken til at syne som nyt. Vi har en masse samarbejdspartnere og gode aftaler med leverandører, der gør, at vi kan tilbyde flotte og billige skabslåger til alle slags mål og køkkener, så du ikke er begrænset af mærker og størrelser. Vores fabrik i Jylland laver billige skabslåger i en super kvalitet, og i et væld af flotte farver og materialer.

Billige skabslåger til din køkkendrøm

Når du vælger en af vores billige skabslåger gennem Nygammelt Køkken, er det muligt for dig, at vælge lige præcis den form for materiale, som du synes vil passe bedst til dit “nye-gamle” køkken. Du kan også vælge mellem et hav af muligheder indenfor farver og nuancer, der gør det nemmere at få sat det ekstra præg du drømmer om for dit køkken.

 

 

Billige skabslåger

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).