Billige køkkenlåger2019-01-17T13:31:39+00:00

Billige køkkenlåger

Nygammelt har gode, flotte billige køkkenlåger til alle slags køkkener. På vores fabrik i Jylland er det muligt at få lavet billige køkkenlåger i super kvalitet, i en bred vifte af farver.

Billige køkkenlåger i alle farver

Når man bestiller billige køkkenlåger igennem nygammeltkøkken, er det muligt at vælge præcis den farve nuance man ønsker til sit køkken. Ved at skifte farve i sit køkken, vi man ofte føle at det er som et helt nyt køkken. Alle vores billige køkken låger bliver leveret i en super kvalitet, med garanti.

Kontakt os, og få en uforpligtende snak med os, om billige køkkenlåger.

billige køkkenlåger

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via +45 38 79 16 14 eller ved at skrive til
info@nygammelt.dk.

OVER 33 ÅRS ERFARING

Nygammelt Køkken blev etableret i 1985. Virksomheden var den første i Danmark der indførte køkkenrenovering med nye køkkenlåger efter individuelle mål. Vi har siden 1985 specialiseret os i at totalrenovere køkkener til private, institutioner, virksomheder og boligselskaber. Ring til os på 38 79 16 14 og aftal en tid til et gratis kundebesøg.

PRISGARANTI

Vi vil være danskernes foretrukne køkkenrenoveringsfirma. Derfor matcher vi prisen på de tilbud som vores konkurrenter giver. Vi matcher prisen på tilbud der er baseret på låger efter mål af tilsvarende kvalitet. Vi matcher totalprisen på lignende tilbud (ikke på enkeltdelene).